Застраховки

  Всяка застраховка трябва да бъде направена в резултат на информиран избор.
Основната дейност на Аутохаусброкер е да представи продуктите на различните застрахователи с всички техни предимства и условия.
Сключете застраховка, която изцяло отговаря на Вашите нужди и рисковете, които покрива, са избрани според индивидуалните Ви желания. Консултирайте се за продуктите, отстъпките и условията по застраховане на имущество, гражданска отговорност, автокаско, застраховка живот, медицинска застраховка и др.
.

ЗАСТРАХОВКА “АВТОКАСКО”
Предлагаме на нашите клиенти подробно описание на най-добрите текущи оферти за застраховка Автокаско от различните застрахователи.Направете информиран избор с коя компания да сключите своето Автокаско, благодарение на нашите надеждни и професионални съвети.
Застраховката Автокаско представлява допълнителна сигурност, свързана с покриване на щети на различни видове МПС – автомобили, ремаркета, бусове, мотори и други.

ЗАСТРАХОВКА “ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ”

За сключването на застраховка Гражданска отговорност Аутохаус брокер предлага на Вашето внимание пълен пакет от услуги, в това число – консултация, избор на най-подходящите условия, допълнителни справки и подбор на най-подходящите оферти за Вашите индивидуални нужди.
С нас освен Гражданска отговорност получавате: коректно обслужване, промоционални цени, доверен партньор.

ЗАСТРАХОВКА “ИМУЩЕСТВО”

Изберете сигурност за Вашия дом с наша помощ.Потърсете изгодни цени и промоции при нашите консултанти и застраховайте изгодно собствеността си. Корпоративните ни клиенти получават отстъпки и специални оферти.
Застраховката Имущество покрива рискове свързани с движимо и недвижимо имущество.

ЗАСТРАХОВКА “ЖИВОТ”

Ако се чудите в коя застрахователна компания да направите своята Застраховка Живот или се колебаете дали този тип застраховане си струва инвестицията, ние ще ви помогнем с професионални и компетентни отговори на Вашите въпроси. Можете да се доверите на опита ни и да изберете най-добрите условия, подходящи за Вашия начин на живот и Вашите планове.