Сервиз

Сервиз

Аутохаус осигурява бързи, компетентни и висококвалифицирани услуги за Вашия автомобил.
Разполагаме с всички необходими технически средства и оборудване за качествено реагиране според желанието и нуждите на клиента.
Държим нашите клиенти да останат доволни от услугите ни и да се възползват от тях в бъдеще.

 

Диагностика

Аутохаус сервиз разполага с възможност за бърза и качествена диагностика на голям избор от марки и модели автомобили.

 

Стенд

Вашият автомобил може да бъде проверен от наш специалист на модерния ни стенд, който разполага с последно поколение 3D технология за измерване и регулиране на монтажните ъгли на колелата и успоредността между мостовете.

 

ГТП

Можете да преминете Годишен технически преглед в нашият пункт, притежаващ съвременна и бърза апаратура. Имаме възможност да извършим ГТП на всички видове леки автомобили с предно, задно или задвижване на четирите колела, товарни автомобили до 3,5 тона, както и таксита.

 

Проверка и ремонт на ходова част

Нашите техници са квалифицирани да тестват и извършат пълен опис на ходовата част на Вашия автомобил, без значение от неговата марка и модел. При необходимост ще се погрижим за смяната на всеки един компонент от окачването и спирачната система.

 

Сервиз гуми

Аутохаус разполага с пълна гама от марки, модели и размери от водещите световни производители на гуми за леки, лекотоварни, бронирани автомобили и джипове. Можете да поръчате лесно и удобно от уюта на Вашия дом или офис, като на Ваше разположение е наш продавач-консултант. В Аутохаус полагаме комплексни грижи за Вашите гуми и джанти:

  • машинно изправяне на стоманени и алуминиеви джанти
  • монтаж и демонтаж
  • боядисване и полиране
  • баланс
  • сервиз на run flat гуми във всякакъв размер

 

 

Хотел за гуми

На нашите клиенти предлагаме качествено съхранение на сезонните им гуми и джанти с цел максимално удължаване на техния живот.

 

Смяна на масла и консумативи

Вашият автомобил е в сигурни ръце, когато дойде време за профилактичните смени на консумативи и масла, без значение от неговата възраст и пробег. Ние ще Ви предоставим най-качествените продукти.

 

Ремонт на двигател

При нужда от ремонт на двигателя на Вашият автомобил сме на разположение да ви предложим максимално качествено и бързо обслужване.

 

Електромеханик

Модерните автомобили притежават много електронни системи, чиито евентуални проблеми ние можем да отстраним във възможно най-кратък срок.

 

Климатично обслужване

Редовната профилактика на климатичната система на Вашият автомобил може да ви спести много изгубено време, финансови средства и дискомфорт. Аутохаус сервиз разполага с автоматизирана апаратура, която може прецизно да обслужи климатика на Вашият автомобил.